Hvordan lage en god nettside?

Det ligger mye arbeid bak en god nettside og i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva det er du må gjøre for å lage en god nettside.

Hold det enkelt

Se på sider du bruker til daglig, enten det er Facebook, Twitter, ulike typer nettaviser eller kanskje til og med noen blogger. Det de har til felles er at de holdet det enkelt. Når du ser på brukergrensesnittet vil du fort legge merke til at det er åpenlyst hvor du skal trykke på disse nettsidene. Du trenger ikke å lese for å skjønne hva du skal trykke på,. fordi bruken av symboler og bilder er utrolig god.

Det å holde det enkelt fører til at flere mennesker vil skjønne siden din og besøke den igjen og igjen. Dette inkluderer å ikke ha for mye reklame og andre distraherende ting på nettsiden din.

Ha en gjenkjennbar logo

Dette er kanskje noe av det viktigste. Når vi ser visse symboler så assosierer hjernen vår disse med en bestemt merkevare eller et bestemt produkt. Om du greier å lage en slik logo er du på god vei til å lage gode nettsider med godt innhold.

Bruk tid

Finn ut hva som funker, ved å finne ut hva det er du liker. Hva slags budskap er det du prøver å formidle? Når du gjør research og ser på andres nettsider vil du fort skjønne hvilke funksjoner som du vil ha og ikke vil ha.

Ansett noen til å lage nettsiden

Du kan selvsagt lage nettsiden selv, men det å ansette noen kan være utrolig givende, fordi de vil få nettsiden i gang fort. Du vil også kunne spare tid ved å få noen andre til å gjøre det. Fordelen med å gjøre det selv er at du vet hva du skal gjøre om noe går feil.

Lykke til med nettsiden din!